Rijscholen in Klundert

1 rijschool gevonden in Klundert

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Klundert of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Best, Eindhoven, Geldrop, Klundert, Knegsel, Nuenen, Son, Veldhoven, Waalre, of Wintelre woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Klundert. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Klundert

We hebben in Klundert maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Klundert kunnen kijken, zoals in Best (9), Eindhoven (84), Geldrop (8), Klundert (1), Knegsel (1), Nuenen (5), Son (4), Veldhoven (20), Waalre (4), en Wintelre (2).

Zo ligt in Knegsel het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 77%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Klundert.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Eindhoven. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Eindhoven op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Klundert of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Klundert
kaart rijscholen Klundert

Statistieken voor Klundert

1

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Klundert

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Klundert en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Klundert en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Klundert zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Klundert

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Klundert?

  Er is 1 rijschool in Klundert waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Klundert?

  De beste rijschool van Klundert is BraVo Verkeersopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 58%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Klundert?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Klundert is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Klundert?

  Een rijles bij een rijschool in Klundert kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Klundert volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Klundert kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Klundert en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Klundert rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Klundert te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Klundert heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.