Rijscholen in Koedijk

1 rijschool gevonden in Koedijk

Ben je op zoek naar een rijschool in Koedijk of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Koedijk, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Koedijk werken ook in plaatsen als Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Broek op Langedijk, Burgerbrug, Dirkshorn, Groet, Heerhugowaard, Koedijk, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Oudorp, Schoorl, Sint Pancras, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Winkel, of Zuid-Scharwoude

Slagingskans in Koedijk

We hebben in Koedijk maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Koedijk kunnen kijken, zoals in Alkmaar (30), Bergen (3), Dirkshorn (1), Heerhugowaard (21), Koedijk (1), Noord-Scharwoude (2), Oudkarspel (1), Oudorp (1), Schoorl (1), Tuitjenhorn (1), Waarland (1), Warmenhuizen (1), Winkel (1), en Zuid-Scharwoude (1).

Zo ligt in Oudkarspel het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 81%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Koedijk.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Alkmaar. Daar zijn 30 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Alkmaar op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Koedijk of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Koedijk
kaart rijscholen Koedijk

Statistieken voor Koedijk

1

rijscholen

50%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Koedijk

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Koedijk en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Koedijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Koedijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Koedijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Koedijk?

  Er is 1 rijschool in Koedijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Koedijk?

  De beste rijschool van Koedijk is Rijschool Rich met een gemiddeld slagingspercentage van 50%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Koedijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Koedijk is 50%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Koedijk?

  Een rijles bij een rijschool in Koedijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Koedijk volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Koedijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Koedijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Koedijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Koedijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Koedijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.