Top 10 rijscholen voor rijles in Kollum

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.27954,6.151259

Rijles in Kollum volgen

kaart rijscholen Kollum

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Kollum of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Kollum, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Kollum werken ook in plaatsen als Augsbuurt, Augustinusga, Buitenpost, Burum, De Westereen, Driezum, Ee, Engwierum, Gerkesklooster, Kollum, Kollumerpomp, Kollumerzwaag, Oudwoude, Pieterzijl, Stroobos, Triemen, Twijzel, Veenklooster, Visvliet, Warfstermolen, Westergeest, of Zwagerbosch

Slagingskans in Kollum

We hebben 3 rijscholen in Kollum voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 53%. Mocht er in Kollum geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Buitenpost (2), Burum (1), De Westereen (2), Kollum (3), Kollumerpomp (1), Kollumerzwaag (1), en Stroobos (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Kollum aanbieden.

In De Westereen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 79%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Kollum.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Kollum. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Kollum op 53%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Kollum. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!