rijschool Koningsbosch

Rijlessen in Koningsbosch volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Koningsbosch

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Koningsbosch en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.0512859,5.9583775

Rijles in Koningsbosch volgen

kaart rijscholen Koningsbosch

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Koningsbosch of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Koningsbosch, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Koningsbosch werken ook in plaatsen als Echt, Jabeek, Koningsbosch, Maria Hoop, Nieuwstadt, Posterholt, Sint Joost, Sittard, of Susteren

Hoogste kans van slagen in de buurt van Koningsbosch

Er is geen rijschool in Koningsbosch gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Echt (3), Nieuwstadt (1), Sittard (7), en Susteren (6) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Koningsbosch heb je in Susteren. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 75%.

Mocht je in Koningsbosch wonen, dan is Sittard de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 7 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 63% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Koningsbosch. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!