Rijscholen in Kortenhoef

2 rijscholen gevonden in Kortenhoef

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Kortenhoef of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in 's-Graveland, Ankeveen, Breukeleveen, Bussum, Hilversum, Kortenhoef, Laren, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Loosdrecht, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Vreeland, of Weesp woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Kortenhoef. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Kortenhoef

We hebben 2 rijscholen in Kortenhoef voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 69%. Mocht er in Kortenhoef geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Bussum (5), Hilversum (34), Kortenhoef (2), Laren (2), Loenen aan de Vecht (1), Loosdrecht (2), Naarden (2), Nederhorst den Berg (2), en Weesp (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Kortenhoef aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Kortenhoef heb je in Loosdrecht. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 79%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hilversum. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hilversum op 65%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Kortenhoef. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Kortenhoef

Statistieken voor Kortenhoef

2

rijscholen

69%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Kortenhoef en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Kortenhoef zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Kortenhoef

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Kortenhoef?

  Er zijn 2 rijscholen in Kortenhoef waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Kortenhoef?

  De beste rijschool van Kortenhoef is Motorvaardig met een gemiddeld slagingspercentage van 76%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Kortenhoef?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Kortenhoef is 69%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Kortenhoef?

  Een rijles bij een rijschool in Kortenhoef kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Kortenhoef volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Kortenhoef kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Kortenhoef en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Kortenhoef rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Kortenhoef te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Kortenhoef heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.