Rijscholen in Kortgene

1 rijschool gevonden in Kortgene

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Kortgene of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Kortgene zoals 's-Heer-Arendskerke, 's-Heer-Hendrikskinderen, Arnemuiden, Colijnsplaat, Geersdijk, Goes, Kamperland, Kats, Kortgene, Lewedorp, Wilhelminadorp, Wissenkerke, of Wolphaartsdijk dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Kortgene

In Kortgene is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals 's-Heer-Arendskerke (1), Colijnsplaat (1), Goes (13), Kortgene (1), Lewedorp (1), en Wolphaartsdijk (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Kortgene heb je in Wolphaartsdijk. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Goes. Daar zijn 13 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Goes op 60%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Kortgene of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Kortgene
kaart rijscholen Kortgene

Statistieken voor Kortgene

1

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Kortgene

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Kortgene en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Kortgene en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Kortgene zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Kortgene

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Kortgene?

  Er is 1 rijschool in Kortgene waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Kortgene?

  De beste rijschool van Kortgene is Autorijschool Gert Pieters met een gemiddeld slagingspercentage van 64%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Kortgene?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Kortgene is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Kortgene?

  Een rijles bij een rijschool in Kortgene kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Kortgene volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Kortgene kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Kortgene en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Kortgene rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Kortgene te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Kortgene heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.