Rijscholen in Kruiningen

2 rijscholen gevonden in Kruiningen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Kruiningen of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Kruiningen zoals Hansweert, Kapelle, Krabbendijke, Kruiningen, Oostdijk, Ossenisse, Schore, Waarde, Walsoorden, Wemeldinge, of Yerseke dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Kruiningen

In Kruiningen hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 74% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Kapelle (2), Kruiningen (2), Oostdijk (1), en Waarde (1) rijscholen gevonden die in Kruiningen rijlessen verzorgen.

In Kruiningen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 74%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Kruiningen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Kruiningen. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Kruiningen op 74%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Kruiningen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Kruiningen
kaart rijscholen Kruiningen

Statistieken voor Kruiningen

2

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Kruiningen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Kruiningen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Kruiningen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Kruiningen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Kruiningen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Kruiningen?

  Er zijn 2 rijscholen in Kruiningen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Kruiningen?

  De beste rijschool van Kruiningen is Autorijschool Jos de Jong met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Kruiningen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Kruiningen is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Kruiningen?

  Een rijles bij een rijschool in Kruiningen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Kruiningen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Kruiningen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Kruiningen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Kruiningen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Kruiningen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Kruiningen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.