Top 10 rijscholen voor rijles in Kudelstaart

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.2384184,4.7519489

Rijles in Kudelstaart volgen

kaart rijscholen Kudelstaart

Ben je op zoek naar een rijschool in Kudelstaart of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Kudelstaart, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Kudelstaart werken ook in plaatsen als Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Amstelhoek, Amstelveen, Burgerveen, De Hoef, De Kwakel, Hoofddorp, Kudelstaart, Leimuiden, Leimuiderbrug, Mijdrecht, Nieuw Vennep, Nieuwveen, Oude Meer, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol-Rijk, Uithoorn, Vrouwenakker, Weteringbrug, of Zevenhoven

Slagingskans in Kudelstaart

Er zijn in Kudelstaart 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 74%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Aalsmeer (8), Amstelveen (17), Hoofddorp (38), Kudelstaart (2), Mijdrecht (4), Nieuw Vennep (10), Oude Wetering (1), Rijnsaterwoude (1), Rozenburg (6), en Uithoorn (6) een aantal rijscholen die rijlessen in Kudelstaart aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Kudelstaart heb je in Kudelstaart. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoofddorp. Daar zijn 38 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hoofddorp op 63%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Kudelstaart. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!