Rijscholen in Laag Zuthem

1 rijschool gevonden in Laag Zuthem

Ben je op zoek naar een rijschool in Laag Zuthem of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Dalfsen, Hattem, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Marle, Wapenveld, of Zwolle woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Laag Zuthem. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Laag Zuthem

We hebben in Laag Zuthem maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Laag Zuthem kunnen kijken, zoals in Dalfsen (3), Hattem (3), Heino (2), Laag Zuthem (1), Wapenveld (1), en Zwolle (34).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Laag Zuthem heb je in Wapenveld. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 79%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zwolle. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zwolle op 59%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Laag Zuthem of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Laag Zuthem
kaart rijscholen Laag Zuthem

Statistieken voor Laag Zuthem

1

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Laag Zuthem

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Laag Zuthem en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Laag Zuthem en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Laag Zuthem zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Laag Zuthem

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Laag Zuthem?

  Er is 1 rijschool in Laag Zuthem waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Laag Zuthem?

  De beste rijschool van Laag Zuthem is Verkeersschool Hubers met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Laag Zuthem?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Laag Zuthem is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Laag Zuthem?

  Een rijles bij een rijschool in Laag Zuthem kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Laag Zuthem volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Laag Zuthem kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Laag Zuthem en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Laag Zuthem rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Laag Zuthem te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Laag Zuthem heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.