Rijscholen in Landsmeer

1 rijschool gevonden in Landsmeer

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Landsmeer of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Amsterdam, Bennebroek, Bovenkarspel, Broek in Waterland, Den Burg, Den Ilp, Hensbroek, Ilpendam, Landsmeer, Monnickendam, Oostzaan, Purmer, Purmerend, Purmerland, Schoorl, Stompetoren, Watergang, Wijdewormer, of Zaandam woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Landsmeer. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Landsmeer

We hebben in Landsmeer maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Landsmeer kunnen kijken, zoals in Amsterdam (197), Bovenkarspel (3), Broek in Waterland (1), Hensbroek (1), Landsmeer (1), Monnickendam (3), Oostzaan (2), Purmerend (43), Purmerland (1), Schoorl (1), Stompetoren (1), Wijdewormer (1), en Zaandam (36).

Zo ligt in Oostzaan het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Landsmeer.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Landsmeer of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Landsmeer

Statistieken voor Landsmeer

1

rijscholen

53%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Landsmeer en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Landsmeer zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Landsmeer

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Landsmeer?

  Er is 1 rijschool in Landsmeer waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Landsmeer?

  De beste rijschool van Landsmeer is Autorijschool J. De Bock met een gemiddeld slagingspercentage van 53%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Landsmeer?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Landsmeer is 53%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Landsmeer?

  Een rijles bij een rijschool in Landsmeer kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Landsmeer volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Landsmeer kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Landsmeer en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Landsmeer rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Landsmeer te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Landsmeer heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.