Rijscholen in Langbroek

1 rijschool gevonden in Langbroek

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Langbroek of omgeving! Woon je niet in Langbroek, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Langbroek werken ook in plaatsen als 't Goy, Austerlitz, Beusichem, Cothen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Odijk, Ravenswaaij, Rijswijk, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, of Zoelmond

Slagingskans in Langbroek

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Langbroek ook een aantal rijscholen. In Beusichem (4), Doorn (2), Driebergen-Rijsenburg (4), Langbroek (1), Leersum (3), Maarn (1), Odijk (1), Rijswijk (36), en Wijk bij Duurstede (9) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Langbroek geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Langbroek uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 84%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rijswijk. Daar zijn 36 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rijswijk op 49%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Langbroek of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Langbroek

Statistieken voor Langbroek

1

rijscholen

84%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Langbroek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Langbroek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Langbroek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Langbroek?

  Er is 1 rijschool in Langbroek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Langbroek?

  De beste rijschool van Langbroek is Richard van Amerongen Rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 84%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Langbroek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Langbroek is 84%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Langbroek?

  Een rijles bij een rijschool in Langbroek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Langbroek volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Langbroek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Langbroek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Langbroek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Langbroek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Langbroek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.