rijschool Leende

Rijlessen in Leende volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Leende

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Leende en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.3494735,5.5525049

Rijles in Leende volgen

kaart rijscholen Leende

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Leende of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Leende woont of in de buurt zoals in Eindhoven, Gastel, Geldrop, Heeze, Leende, Maarheeze, Soerendonk, Sterksel, Valkenswaard, of Waalre, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Leende

Er zijn in Leende 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 82%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Eindhoven (84), Geldrop (8), Heeze (1), Leende (2), Maarheeze (1), Sterksel (1), Valkenswaard (5), en Waalre (4) een aantal rijscholen die rijlessen in Leende aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Leende kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Maarheeze uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 87%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Eindhoven. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Eindhoven op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Leende. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!