Rijscholen in Leerdam

4 rijscholen gevonden in Leerdam

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Leerdam of omgeving! Woon je niet in Leerdam, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Leerdam werken ook in plaatsen als Acquoy, Arkel, Asperen, Beesd, Culemborg, Gameren, Gellicum, Hei- en Boeicop, Herwijnen, Heukelum, Kedichem, Leerbroek, Leerdam, Meerkerk, Nieuwland, Oosterwijk, Rhenoy, Rumpt, Schoonrewoerd, Spijk, Vuren, of Zijderveld

Slagingskans in Leerdam

Er zijn in Leerdam 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 55%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Arkel (1), Asperen (1), Beesd (2), Culemborg (10), Heukelum (1), en Leerdam (4) een aantal rijscholen die rijlessen in Leerdam aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Leerdam kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Heukelum uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 76%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Culemborg. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Culemborg op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Leerdam. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Leerdam

Statistieken voor Leerdam

4

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Leerdam en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Leerdam zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Leerdam

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Leerdam?

  Er zijn 4 rijscholen in Leerdam waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Leerdam?

  De beste rijschool van Leerdam is Autorijschool Asmus met een gemiddeld slagingspercentage van 73%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Leerdam?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Leerdam is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Leerdam?

  Een rijles bij een rijschool in Leerdam kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Leerdam volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Leerdam kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Leerdam en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Leerdam rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Leerdam te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Leerdam heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.