Rijscholen in Leerdam

Top 10 rijscholen voor rijles in Leerdam

Rijles volgen in Leerdam? Wij hebben alle rijscholen in Leerdam en omgeving gerangschikt op basis van slagingsperentage en ervaring van anderen. Zo kan jij de juiste keuze maken en starten met het halen van je rijbewijs.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.8909084,5.0895432

Rijles in Leerdam volgen

kaart rijscholen Leerdam

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Leerdam of omgeving! Woon je niet in Leerdam, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Leerdam werken ook in plaatsen als Acquoy, Arkel, Asperen, Beesd, Culemborg, Gameren, Gellicum, Hei- en Boeicop, Herwijnen, Heukelum, Kedichem, Leerbroek, Leerdam, Meerkerk, Nieuwland, Oosterwijk, Rhenoy, Rumpt, Schoonrewoerd, Spijk, Vuren, of Zijderveld

Slagingskans in Leerdam

Er zijn in Leerdam 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 55%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Arkel (1), Asperen (1), Beesd (2), Culemborg (10), Heukelum (1), en Leerdam (4) een aantal rijscholen die rijlessen in Leerdam aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Leerdam kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Heukelum uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 76%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Culemborg. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Culemborg op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Leerdam. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!