rijschool Leersum

Rijlessen in Leersum volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Leersum

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Leersum en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.0120583,5.4295484

Rijles in Leersum volgen

kaart rijscholen Leersum

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Leersum of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Leersum zoals Amerongen, Doorn, Eck en Wiel, Elst, Ingen, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Maurik, Overberg, Rijswijk, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, of Woudenberg dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Leersum

Er zijn in Leersum 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 54%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Doorn (2), Eck en Wiel (1), Elst (10), Langbroek (1), Leersum (3), Maarn (1), Maurik (1), Rijswijk (36), Veenendaal (16), Wijk bij Duurstede (9), en Woudenberg (6) een aantal rijscholen die rijlessen in Leersum aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Leersum heb je in Langbroek. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 84%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rijswijk. Daar zijn 36 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rijswijk op 49%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Leersum. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!