Rijscholen in Leidschendam

10 rijscholen gevonden in Leidschendam

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Leidschendam of omgeving! Of je nou in Leidschendam woont of in de buurt zoals in Berkel en Rodenrijs, Delfgauw, Delft, Den Haag, Leiderdorp, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer, of Zoeterwoude, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Leidschendam

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 10 rijscholen in Leidschendam en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage in Leidschendam ligt met 44% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Leidschendam gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Leidschendam
kaart rijscholen Leidschendam

Statistieken voor Leidschendam

10

rijscholen

44%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Leidschendam

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Leidschendam en omgeving

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Leidschendam zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Leidschendam

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Leidschendam?

  Er zijn 10 rijscholen in Leidschendam waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Leidschendam?

  De beste rijschool van Leidschendam is Autorijschool Immerzeel met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Leidschendam?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Leidschendam is 44%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Leidschendam?

  Een rijles bij een rijschool in Leidschendam kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Leidschendam volgen?

  Bij een van de 10 rijscholen in Leidschendam kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Leidschendam en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Leidschendam rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Leidschendam te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Leidschendam heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.