rijschool Leimuiden

Rijlessen in Leimuiden volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Leimuiden

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Leimuiden en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.350925,4.8504867

Rijles in Leimuiden volgen

kaart rijscholen Leimuiden

Ben je op zoek naar een rijschool in Leimuiden of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Leimuiden woont of in de buurt zoals in Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Badhoevedorp, Bovenkarspel, Diemen, Duivendrecht, Halfweg, Hensbroek, Leimuiden, Lijnden, Luchthaven Schiphol, Ouderkerk aan de Amstel, Schiphol, Stompetoren, Uithoorn, of Zaandam, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Leimuiden

Wij hebben in Leimuiden geen rijschool voor je gevonden, maar vlakbij in Amstelveen (17), Amsterdam (197), Amsterdam-Zuidoost (23), Badhoevedorp (3), Bovenkarspel (3), Diemen (7), Duivendrecht (2), Halfweg (1), Hensbroek (1), Lijnden (2), Ouderkerk aan de Amstel (1), Stompetoren (1), Uithoorn (6), en Zaandam (36) zijn wel rijscholen beschikbaar. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beschikbare locaties vlakbij Leimuiden waar je rijles kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Leimuiden heb je in Lijnden. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 76%.

Mocht je in Leimuiden wonen, dan is Amsterdam de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 197 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 56% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Leimuiden. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!