Top 10 rijscholen voor rijles in Lekkerkerk

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.9227856,4.6854968

Rijles in Lekkerkerk volgen

kaart rijscholen Lekkerkerk

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Lekkerkerk of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Lekkerkerk zoals Alblasserdam, Bergambacht, Berkenwoude, Capelle aan den IJssel, Gouderak, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Moordrecht, Nieuw-Lekkerland, Nieuwerkerk aan den IJssel, Noorden, Oud-Alblas, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk, of Streefkerk dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Lekkerkerk

In Lekkerkerk zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Alblasserdam (8), Bergambacht (3), Capelle aan den IJssel (22), Gouderak (2), Krimpen aan de Lek (1), Krimpen aan den IJssel (8), Moordrecht (3), Nieuw-Lekkerland (1), Nieuwerkerk aan den IJssel (8), Oud-Alblas (1), Ouderkerk aan den IJssel (2), Ridderkerk (14), en Streefkerk (3) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

In Streefkerk ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 66%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Lekkerkerk.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Capelle aan den IJssel. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Capelle aan den IJssel op 41%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Lekkerkerk. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!