Top 10 rijscholen voor rijles in Lelystad

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.5069018,5.4711006

Rijles in Lelystad volgen

kaart rijscholen Lelystad

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Lelystad of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Lelystad woont of in de buurt zoals in of Lelystad, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Lelystad

In Lelystad zijn heel veel rijscholen te vinden. We hebben maar liefst 31 leslocaties gevonden waar je kunt beginnen met het volgen van rijlessen.

Het gemiddelde slagingspercentage in Lelystad ligt met 48% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Lelystad een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!