Top 10 rijscholen voor rijles in Lemiers

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 50.7854894,5.9924527

Rijles in Lemiers volgen

kaart rijscholen Lemiers

Ben je op zoek naar een rijschool in Lemiers of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Lemiers zoals Baneheide, Bocholtz, Epen, Eys, Gulpen, Heerlen, Kerkrade, Lemiers, Mechelen, Simpelveld, Vaals, Vijlen, of Wittem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Lemiers

We hebben in Lemiers maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Lemiers kunnen kijken, zoals in Bocholtz (1), Gulpen (1), Heerlen (25), Kerkrade (14), Lemiers (1), Mechelen (1), Simpelveld (4), en Vijlen (1).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Mechelen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerlen. Daar zijn 25 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerlen op 62%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Lemiers of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!