rijschool Lent

Rijlessen in Lent volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Lent

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Lent en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.8620511,5.8671918

Rijles in Lent volgen

kaart rijscholen Lent

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Lent of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Beek-Ubbergen, Bemmel, Berg en Dal, Beuningen, Elst, Erlecom, Gendt, Haalderen, Heilig Landstichting, Lent, Malden, Nijmegen, Ooij, Oosterhout, Persingen, Ressen, Slijk-Ewijk, Ubbergen, Valburg, of Weurt woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Lent. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Lent

We hebben 3 rijscholen in Lent voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 48%. Mocht er in Lent geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Beek-Ubbergen (1), Bemmel (3), Beuningen (7), Elst (10), Gendt (2), Haalderen (1), Lent (3), Malden (5), Nijmegen (45), Ooij (2), Oosterhout (22), en Weurt (2). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Lent aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Lent heb je in Malden. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 76%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nijmegen. Daar zijn 45 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Nijmegen op 55%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Lent. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!