rijschool Leunen

Rijlessen in Leunen volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Leunen

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Leunen en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.508274,5.9796526

Rijles in Leunen volgen

kaart rijscholen Leunen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Leunen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Castenray, Geysteren, Heide, Holthees, Horst, Leunen, Maashees, Meerlo, Merselo, Meterik, Oirlo, Oostrum, Overloon, Smakt, Tienray, Venray, Veulen, Wanssum, of Ysselsteyn woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Leunen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Leunen

Omdat er in Leunen geen rijscholen zijn gevestigd adviseren wij je om te kijken in één van de plaatsen in de buurt. Zo zijn er in Horst (3), Meerlo (1), Merselo (1), Oostrum (2), en Venray (15) wel rijscholen beschikbaar. We hebben een overzicht gemaakt met alle locaties bij jou in de buurt zodat je snel je rijbewijs kunt halen.

In Meerlo ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Leunen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venray. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Venray op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Leunen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!