rijschool Leur

Rijlessen in Leur volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Leur

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Leur en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.8184636,5.6936586

Rijles in Leur volgen

kaart rijscholen Leur

Ben je op zoek naar een rijschool in Leur of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Leur, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Leur werken ook in plaatsen als Afferden, Appeltern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Beuningen, Ewijk, Grave, Haren, Hernen, Herpen, Horssen, Leur, Nederasselt, Niftrik, Nijmegen, Ravenstein, Velp, Wijchen, of Winssen

Hoogste kans van slagen in de buurt van Leur

Er is geen rijschool in Leur gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Afferden (1), Beuningen (7), Ewijk (1), Grave (3), Haren (1), Herpen (1), Horssen (1), Nijmegen (45), Ravenstein (2), Velp (7), en Wijchen (11) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

In Horssen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 86%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Leur.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nijmegen. Daar zijn 45 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Nijmegen op 55%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Leur. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!