Rijscholen in Leusden

15 rijscholen gevonden in Leusden

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Leusden of omgeving! Woon je in de buurt van Leusden zoals Achterveld, Amersfoort, De Glind, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Terschuur, Woudenberg, of Zwartebroek dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Leusden

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 15 rijscholen in Leusden en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Met een gemiddeld slagingspercentage van 60% doen rijscholen in Leusden het iets beter dan het landelijk gemiddelde van 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Leusden gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Leusden
kaart rijscholen Leusden

Statistieken voor Leusden

15

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Leusden

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Leusden en omgeving

alle rijscholen in Leusden bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Leusden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Leusden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Leusden?

  Er zijn 15 rijscholen in Leusden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Leusden?

  De beste rijschool van Leusden is Kleine Rijscholen met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Leusden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Leusden is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Leusden?

  Een rijles bij een rijschool in Leusden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Leusden volgen?

  Bij een van de 15 rijscholen in Leusden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Leusden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Leusden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Leusden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Leusden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.