Rijscholen in Leuth

1 rijschool gevonden in Leuth

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Leuth of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Leuth zoals Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Doornenburg, Erlecom, Gendt, Groesbeek, Haalderen, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Ooij, Pannerden, Persingen, Tolkamer, of Ubbergen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Leuth

In Leuth is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Beek-Ubbergen (1), Doornenburg (1), Gendt (2), Groesbeek (5), Haalderen (1), Leuth (1), Millingen aan de Rijn (1), Nijmegen (45), Ooij (2), Pannerden (1), en Tolkamer (2) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Leuth heb je in Gendt. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nijmegen. Daar zijn 45 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Nijmegen op 55%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Leuth of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Leuth

Statistieken voor Leuth

1

rijscholen

41%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Leuth en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Leuth zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Leuth

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Leuth?

  Er is 1 rijschool in Leuth waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Leuth?

  De beste rijschool van Leuth is Wim met een gemiddeld slagingspercentage van 41%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Leuth?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Leuth is 41%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Leuth?

  Een rijles bij een rijschool in Leuth kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Leuth volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Leuth kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Leuth en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Leuth rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Leuth te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Leuth heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.