rijschool Leveroy

Rijlessen in Leveroy volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Leveroy

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Leveroy en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.2547991,5.8242896

Rijles in Leveroy volgen

kaart rijscholen Leveroy

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Leveroy of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baexem, Ell, Grathem, Heibloem, Heythuysen, Hunsel, Kelpen-Oler, Leveroy, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Roggel, of Weert woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Leveroy. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Leveroy

Wij hebben in Leveroy geen rijschool voor je gevonden, maar vlakbij in Baexem (1), Ell (1), Heythuysen (1), Nederweert (1), en Weert (16) zijn wel rijscholen beschikbaar. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beschikbare locaties vlakbij Leveroy waar je rijles kunt volgen.

In Nederweert ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 75%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Leveroy.

Mocht je in Leveroy wonen, dan is Weert de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 16 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 69% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Leveroy. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!