Rijscholen in Lexmond

2 rijscholen gevonden in Lexmond

Ben je op zoek naar een rijschool in Lexmond of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Lexmond woont of in de buurt zoals in Ameide, Benschop, Hagestein, Hei- en Boeicop, IJsselstein, Jaarsveld, Leerbroek, Leerdam, Lexmond, Lopik, Lopikerkapel, Meerkerk, Nieuwegein, Nieuwland, Ossenwaard, Schoonrewoerd, Tienhoven, Tull en 't Waal, Vianen, of Zijderveld, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Lexmond

In Lexmond hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 71% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Ameide (1), Hagestein (2), IJsselstein (16), Leerdam (4), Lexmond (2), Lopik (3), Nieuwegein (24), en Vianen (10) rijscholen gevonden die in Lexmond rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Lexmond kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Ameide uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nieuwegein. Daar zijn 24 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Nieuwegein op 61%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Lexmond. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Lexmond

Statistieken voor Lexmond

2

rijscholen

71%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Lexmond en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Lexmond zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Lexmond

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Lexmond?

  Er zijn 2 rijscholen in Lexmond waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Lexmond?

  De beste rijschool van Lexmond is Elar Verkeersopleidingen B.V. met een gemiddeld slagingspercentage van 72%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Lexmond?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Lexmond is 71%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Lexmond?

  Een rijles bij een rijschool in Lexmond kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Lexmond volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Lexmond kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Lexmond en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Lexmond rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Lexmond te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Lexmond heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.