Rijscholen in Lichtaard

Ben je op zoek naar een rijschool in Lichtaard of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Lichtaard, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Lichtaard werken ook in plaatsen als Aalsum, Aldtsjerk, Blije, Bornwird, Brantgum, Burdaard, Damwâld, Dokkum, Ferwert, Foudgum, Ginnum, Hantum, Hantumeruitburen, Hantumhuizen, Hegebeintum, Hiaure, Holwerd, Jannum, Jislum, Lichtaard, Marrum, Raard, Readtsjerk, Reitsum, Rinsumageast, Sibrandahûs, Ternaard, Waaxens, of Wânswert

Hoogste kans van slagen in de buurt van Lichtaard

Wij hebben in Lichtaard geen rijschool voor je gevonden, maar vlakbij in Damwâld (3), Dokkum (6), Ferwert (1), en Rinsumageast (1) zijn wel rijscholen beschikbaar. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beschikbare locaties vlakbij Lichtaard waar je rijles kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Lichtaard heb je in Rinsumageast. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 76%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dokkum. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Dokkum op 53%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Lichtaard. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Lichtaard

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Lichtaard zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen: