Rijscholen in Lies

Top 10 rijscholen voor rijles in Lies

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.3938612,5.3262428

Rijles in Lies volgen

kaart rijscholen Lies

Ben je op zoek naar een rijschool in Lies of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baaiduinen, Formerum, Hee, Hoorn, Kaart, Kinnum, Landerum, Lies, Midsland, Oosterend, Seerijp, of West-Terschelling woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Lies. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Lies

Er is geen rijschool in Lies gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In en Hoorn (20) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Lies voor het behalen van je rijbewijs kan je het beste naar Hoorn uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 57%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoorn. Daar zijn 20 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Hoorn op 57%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Lies. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!