Rijscholen in Lieshout

1 rijschool gevonden in Lieshout

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Lieshout of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk, Breugel, Eindhoven, Gemert, Helmond, Lieshout, Mariahout, Nuenen, Sint-Oedenrode, of Son woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Lieshout. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Lieshout

We hebben in Lieshout maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Lieshout kunnen kijken, zoals in Aarle-Rixtel (1), Bakel (3), Beek en Donk (3), Breugel (2), Eindhoven (84), Gemert (5), Helmond (38), Lieshout (1), Nuenen (5), Sint-Oedenrode (3), en Son (4).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Lieshout heb je in Aarle-Rixtel. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Eindhoven. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Eindhoven op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Lieshout of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Lieshout

Statistieken voor Lieshout

1

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Lieshout en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Lieshout zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Lieshout

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Lieshout?

  Er is 1 rijschool in Lieshout waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Lieshout?

  De beste rijschool van Lieshout is Nienke van Hoof Rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 63%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Lieshout?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Lieshout is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Lieshout?

  Een rijles bij een rijschool in Lieshout kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Lieshout volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Lieshout kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Lieshout en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Lieshout rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Lieshout te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Lieshout heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.