rijschool Liessel

Rijlessen in Liessel volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Liessel

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Liessel en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.4141759,5.821055

Rijles in Liessel volgen

kaart rijscholen Liessel

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Liessel of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Asten, Deurne, Griendtsveen, Helenaveen, Heusden, Liessel, Neerkant, Ommel, Oudheusden, of Vlierden woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Liessel. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Liessel

In Liessel zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Asten (4), Deurne (8), Griendtsveen (1), Heusden (1), Neerkant (1), Oudheusden (2), en Vlierden (1) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Liessel heb je in Deurne. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Deurne. Daar zijn 8 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Deurne op 71%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Liessel. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!