Rijscholen in Lippenhuizen

1 rijschool gevonden in Lippenhuizen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Lippenhuizen of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Lippenhuizen woont of in de buurt zoals in Beetsterzwaag, Bontebok, Boornbergum, Gorredijk, Hemrik, Hoornsterzwaag, Jonkerslân, Jubbega, Kortehemmen, Langezwaag, Lippenhuizen, Luxwoude, Olterterp, Oudehorne, Terwispel, of Tijnje, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Lippenhuizen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Lippenhuizen ook een aantal rijscholen. In Beetsterzwaag (1), Boornbergum (1), Gorredijk (3), Jubbega (1), Lippenhuizen (1), en Tijnje (2) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Lippenhuizen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Boornbergum uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Gorredijk. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Gorredijk op 66%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Lippenhuizen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Lippenhuizen

Statistieken voor Lippenhuizen

1

rijscholen

52%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Lippenhuizen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Lippenhuizen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Lippenhuizen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Lippenhuizen?

  Er is 1 rijschool in Lippenhuizen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Lippenhuizen?

  De beste rijschool van Lippenhuizen is Autorijschool Boek met een gemiddeld slagingspercentage van 52%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Lippenhuizen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Lippenhuizen is 52%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Lippenhuizen?

  Een rijles bij een rijschool in Lippenhuizen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Lippenhuizen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Lippenhuizen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Lippenhuizen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Lippenhuizen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Lippenhuizen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Lippenhuizen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.