rijschool Lippenhuizen

Rijlessen in Lippenhuizen volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Lippenhuizen

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Lippenhuizen en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.0174444,6.0919597

Rijles in Lippenhuizen volgen

kaart rijscholen Lippenhuizen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Lippenhuizen of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Lippenhuizen woont of in de buurt zoals in Beetsterzwaag, Bontebok, Boornbergum, Gorredijk, Hemrik, Hoornsterzwaag, Jonkerslân, Jubbega, Kortehemmen, Langezwaag, Lippenhuizen, Luxwoude, Olterterp, Oudehorne, Terwispel, of Tijnje, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Lippenhuizen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Lippenhuizen ook een aantal rijscholen. In Beetsterzwaag (1), Boornbergum (1), Gorredijk (3), Jubbega (1), Lippenhuizen (1), en Tijnje (2) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Lippenhuizen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Boornbergum uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Gorredijk. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Gorredijk op 66%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Lippenhuizen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!