Rijscholen in Lisse

9 rijscholen gevonden in Lisse

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Lisse of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Abbenes, Beinsdorp, Bennebroek, Buitenkaag, De Zilk, Hillegom, Kaag, Lisse, Lisserbroek, Nieuw Vennep, Nieuwe Wetering, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijpwetering, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, Warmond, Weteringbrug, of Zwaanshoek woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Lisse. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Lisse

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 9 rijscholen in Lisse en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Lisse ligt op 64%. Dat is met 7% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Lisse gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Lisse

Statistieken voor Lisse

9

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Lisse en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Lisse zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Lisse

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Lisse?

  Er zijn 9 rijscholen in Lisse waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Lisse?

  De beste rijschool van Lisse is Rijschool Annemieke met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Lisse?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Lisse is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Lisse?

  Een rijles bij een rijschool in Lisse kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Lisse volgen?

  Bij een van de 9 rijscholen in Lisse kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Lisse en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Lisse rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Lisse te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Lisse heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.