Rijscholen in Lisserbroek

1 rijschool gevonden in Lisserbroek

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Lisserbroek of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Lisserbroek, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Lisserbroek werken ook in plaatsen als Abbenes, Beinsdorp, Bennebroek, Buitenkaag, Burgerveen, De Zilk, Hillegom, Hoofddorp, Kaag, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisse, Lisserbroek, Nieuw Vennep, Nieuwe Wetering, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout, Warmond, Weteringbrug, of Zwaanshoek

Slagingskans in Lisserbroek

We hebben in Lisserbroek maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Lisserbroek kunnen kijken, zoals in Beinsdorp (1), De Zilk (1), Hillegom (3), Hoofddorp (38), Lisse (9), Lisserbroek (1), Nieuw Vennep (10), Nieuwe Wetering (1), Noordwijk (8), Noordwijkerhout (6), Oude Wetering (1), Roelofarendsveen (3), Sassenheim (1), Voorhout (5), Warmond (2), en Zwaanshoek (3).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Lisserbroek uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoofddorp. Daar zijn 38 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hoofddorp op 63%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Lisserbroek of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Lisserbroek
kaart rijscholen Lisserbroek

Statistieken voor Lisserbroek

1

rijscholen

100%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Lisserbroek

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Lisserbroek en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Lisserbroek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Lisserbroek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Lisserbroek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Lisserbroek?

  Er is 1 rijschool in Lisserbroek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Lisserbroek?

  De beste rijschool van Lisserbroek is Autorijschool Cees Ganzevles met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Lisserbroek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Lisserbroek is 100%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Lisserbroek?

  Een rijles bij een rijschool in Lisserbroek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Lisserbroek volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Lisserbroek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Lisserbroek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Lisserbroek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Lisserbroek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Lisserbroek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.