Rijscholen in Lochem

4 rijscholen gevonden in Lochem

Ben je op zoek naar een rijschool in Lochem of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Lochem zoals Almen, Barchem, Geesteren, Gelselaar, Laren, of Lochem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Lochem

Er zijn in Lochem 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 59%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Geesteren (2), Laren (2), en Lochem (4) een aantal rijscholen die rijlessen in Lochem aanbieden.

In Geesteren ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 71%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Lochem.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Lochem. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Lochem op 59%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Lochem. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Lochem
kaart rijscholen Lochem

Statistieken voor Lochem

4

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Lochem

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Lochem en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Lochem en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Lochem zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Lochem

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Lochem?

  Er zijn 4 rijscholen in Lochem waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Lochem?

  De beste rijschool van Lochem is Verkeersschool Branji met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Lochem?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Lochem is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Lochem?

  Een rijles bij een rijschool in Lochem kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Lochem volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Lochem kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Lochem en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Lochem rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Lochem te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Lochem heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.