Top 10 rijscholen voor rijles in Lomm

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.4482863,6.1696691

Rijles in Lomm volgen

kaart rijscholen Lomm

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Lomm of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Lomm zoals Arcen, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Grubbenvorst, Lomm, Lottum, Melderslo, Swolgen, Tienray, Velden, of Venlo dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Lomm

In Lomm zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Broekhuizenvorst (1), Grubbenvorst (3), Melderslo (1), Swolgen (1), Velden (2), en Venlo (19) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

In Broekhuizenvorst ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Lomm.

Mocht je in Lomm wonen, dan is Venlo de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 19 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 58% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Lomm. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!