Rijscholen in Lunteren

3 rijscholen gevonden in Lunteren

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Lunteren of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Lunteren zoals Barneveld, Bennekom, De Klomp, Ede, Ederveen, Lunteren, Renswoude, Veenendaal, Wekerom, of Zoelen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Lunteren

We hebben 3 rijscholen in Lunteren voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 55%. Mocht er in Lunteren geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Barneveld (12), Bennekom (2), Ede (30), Lunteren (3), Renswoude (2), en Veenendaal (16). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Lunteren aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Lunteren kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Renswoude uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Ede. Daar zijn 30 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Ede op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Lunteren. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Lunteren

Statistieken voor Lunteren

3

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Lunteren en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Lunteren zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Lunteren

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Lunteren?

  Er zijn 3 rijscholen in Lunteren waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Lunteren?

  De beste rijschool van Lunteren is Jelier Rijles en Instructie met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Lunteren?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Lunteren is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Lunteren?

  Een rijles bij een rijschool in Lunteren kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Lunteren volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Lunteren kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Lunteren en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Lunteren rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Lunteren te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Lunteren heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.