Rijscholen in Maarheeze

1 rijschool gevonden in Maarheeze

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Maarheeze of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Maarheeze, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Maarheeze werken ook in plaatsen als Budel, Budel-Schoot, Gastel, Leende, Maarheeze, Soerendonk, Someren, Sterksel, of Weert

Slagingskans in Maarheeze

In Maarheeze is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Budel (5), Leende (2), Maarheeze (1), Someren (5), Sterksel (1), en Weert (16) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Maarheeze heb je in Maarheeze. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 87%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Weert. Daar zijn 16 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Weert op 69%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Maarheeze of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Maarheeze

Statistieken voor Maarheeze

1

rijscholen

87%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Maarheeze en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Maarheeze zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Maarheeze

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Maarheeze?

  Er is 1 rijschool in Maarheeze waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Maarheeze?

  De beste rijschool van Maarheeze is Rijschool Van Hooff met een gemiddeld slagingspercentage van 87%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Maarheeze?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Maarheeze is 87%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Maarheeze?

  Een rijles bij een rijschool in Maarheeze kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Maarheeze volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Maarheeze kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Maarheeze en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Maarheeze rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Maarheeze te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Maarheeze heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.