Rijscholen in Maasbracht

2 rijscholen gevonden in Maasbracht

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Maasbracht of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Maasbracht zoals Beegden, Echt, Grathem, Heel, Herten, Hunsel, Ittervoort, Linne, Maasbracht, Montfort, Neeritter, Ohé en Laak, Sint Joost, Sint Odiliënberg, Stevensweert, Thorn, of Wessem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Maasbracht

In Maasbracht hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 63% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Beegden (2), Echt (3), Heel (1), Herten (2), Linne (2), Maasbracht (2), Sint Odiliënberg (1), Thorn (2), en Wessem (1) rijscholen gevonden die in Maasbracht rijlessen verzorgen.

In Wessem ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Maasbracht.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Echt. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Echt op 68%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Maasbracht. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Maasbracht

Statistieken voor Maasbracht

2

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Maasbracht en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Maasbracht zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Maasbracht

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Maasbracht?

  Er zijn 2 rijscholen in Maasbracht waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Maasbracht?

  De beste rijschool van Maasbracht is Multra Verkeersopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 76%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Maasbracht?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Maasbracht is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Maasbracht?

  Een rijles bij een rijschool in Maasbracht kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Maasbracht volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Maasbracht kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Maasbracht en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Maasbracht rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Maasbracht te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Maasbracht heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.