Rijscholen in Maasdam

2 rijscholen gevonden in Maasdam

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Maasdam of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Maasdam, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Maasdam werken ook in plaatsen als 's-Gravendeel, Barendrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Heinenoord, Hendrik-Ido-Ambacht, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Puttershoek, Ridderkerk, Strijen, Westmaas, of Zwijndrecht

Slagingskans in Maasdam

Er zijn in Maasdam 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 37%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in 's-Gravendeel (2), Barendrecht (28), Dordrecht (50), Heerjansdam (2), Heinenoord (2), Hendrik-Ido-Ambacht (10), Maasdam (2), Mijnsheerenland (2), Puttershoek (4), Ridderkerk (14), Strijen (1), Westmaas (1), en Zwijndrecht (16) een aantal rijscholen die rijlessen in Maasdam aanbieden.

In Puttershoek ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 71%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Maasdam.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dordrecht. Daar zijn 50 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dordrecht op 50%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Maasdam. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Maasdam

Statistieken voor Maasdam

2

rijscholen

37%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Maasdam en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Maasdam zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Maasdam

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Maasdam?

  Er zijn 2 rijscholen in Maasdam waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Maasdam?

  De beste rijschool van Maasdam is Bel-Hamel met een gemiddeld slagingspercentage van 43%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Maasdam?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Maasdam is 37%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Maasdam?

  Een rijles bij een rijschool in Maasdam kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Maasdam volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Maasdam kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Maasdam en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Maasdam rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Maasdam te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Maasdam heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.