Rijscholen in Maasdam

Wil je je rijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool in Maasdam? Wij hebben 2 rijscholen gevonden in Maasdam waar je eenvoudig een proefles kunt aanvragen zodat je snel kan starten met je rijlessen!

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Maasdam en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Maasdam zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Maasdam

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Maasdam?

  Er zijn 2 rijscholen in Maasdam waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Maasdam?

  De beste rijschool van Maasdam is Bel-Hamel met een gemiddeld slagingspercentage van 52%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Maasdam?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Maasdam is 44%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Maasdam?

  Een rijles bij een rijschool in Maasdam kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Maasdam volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Maasdam kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Maasdam en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Maasdam rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Maasdam te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Maasdam heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.