Rijscholen in Mantgum

1 rijschool gevonden in Mantgum

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Mantgum of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Mantgum woont of in de buurt zoals in Baaium, Baard, Bears, Blessum, Boazum, Boksum, Britswert, Dearsum, Deinum, Eagum, Easterein, Easterlittens, Easterwierrum, Friens, Gauw, Goutum, Hilaard, Hinnaard, Húns, Idaerd, Iens, IJpecolsga, Itens, Jellum, Jirnsum, Jorwert, Leeuwarden, Leons, Lutkewierum, Mantgum, Poppenwier, Raerd, Reahûs, Reduzum, Rien, Scharnegoutum, Sibrandabuorren, Spannum, Swichum, Tersoal, Weidum, Wieuwerd, Winsum, Wirdum, of Wytgaard, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Mantgum

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Mantgum ook een aantal rijscholen. In Deinum (1), Goutum (1), Leeuwarden (44), Mantgum (1), Scharnegoutum (2), en Winsum (6) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Mantgum geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Mantgum heb je in Goutum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Leeuwarden. Daar zijn 44 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Leeuwarden op 56%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Mantgum of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Mantgum
kaart rijscholen Mantgum

Statistieken voor Mantgum

1

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Mantgum

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Mantgum en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Mantgum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Mantgum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Mantgum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Mantgum?

  Er is 1 rijschool in Mantgum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Mantgum?

  De beste rijschool van Mantgum is Rijschool Middelzee met een gemiddeld slagingspercentage van 60%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Mantgum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Mantgum is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Mantgum?

  Een rijles bij een rijschool in Mantgum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Mantgum volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Mantgum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Mantgum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Mantgum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Mantgum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Mantgum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.