Rijscholen in Margraten

4 rijscholen gevonden in Margraten

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Margraten of omgeving! Woon je niet in Margraten, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Margraten werken ook in plaatsen als Banholt, Bemelen, Berg en Terblijt, Beutenaken, Cadier en Keer, Eckelrade, Elkenrade, Gronsveld, Gulpen, Heijenrath, Ingber, Klimmen, Maastricht, Margraten, Mechelen, Mheer, Noorbeek, Ransdaal, Reijmerstok, Scheulder, Schin op Geul, Sint Geertruid, Slenaken, Valkenburg, Walem, Wijlre, of Wittem

Slagingskans in Margraten

We hebben 4 rijscholen in Margraten voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 65%. Mocht er in Margraten geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Berg en Terblijt (1), Eckelrade (2), Gronsveld (1), Gulpen (1), Klimmen (1), Maastricht (32), Margraten (4), Mechelen (1), Ransdaal (1), Sint Geertruid (1), Valkenburg (6), en Wijlre (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Margraten aanbieden.

In Mechelen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Margraten.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Maastricht. Daar zijn 32 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Maastricht op 64%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Margraten. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Margraten

Statistieken voor Margraten

4

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Margraten en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Margraten zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Margraten

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Margraten?

  Er zijn 4 rijscholen in Margraten waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Margraten?

  De beste rijschool van Margraten is Roger Frissen Verkeersopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 89%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Margraten?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Margraten is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Margraten?

  Een rijles bij een rijschool in Margraten kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Margraten volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Margraten kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Margraten en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Margraten rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Margraten te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Margraten heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.