Rijscholen in Markelo

2 rijscholen gevonden in Markelo

Ben je op zoek naar een rijschool in Markelo of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Markelo woont of in de buurt zoals in Diepenheim, Gelselaar, Goor, Holten, Lochem, Markelo, of Rijssen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Markelo

Er zijn in Markelo 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 62%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Goor (2), Holten (2), Lochem (4), Markelo (2), en Rijssen (9) een aantal rijscholen die rijlessen in Markelo aanbieden.

In Markelo ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 62%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Markelo.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rijssen. Daar zijn 9 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rijssen op 61%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Markelo. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Markelo

Statistieken voor Markelo

2

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Markelo en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Markelo zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Markelo

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Markelo?

  Er zijn 2 rijscholen in Markelo waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Markelo?

  De beste rijschool van Markelo is Firma Autorijschool Relker met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Markelo?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Markelo is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Markelo?

  Een rijles bij een rijschool in Markelo kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Markelo volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Markelo kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Markelo en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Markelo rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Markelo te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Markelo heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.