rijschool Mechelen

Rijlessen in Mechelen volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Mechelen

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Mechelen en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 50.7953616,5.9247456

Rijles in Mechelen volgen

kaart rijscholen Mechelen

Ben je op zoek naar een rijschool in Mechelen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baneheide, Beutenaken, Bocholtz, Born, Elkenrade, Epen, Eys, Gulpen, Heerlen, Heijenrath, Ingber, Lemiers, Margraten, Mechelen, Ransdaal, Reijmerstok, Scheulder, Schin op Geul, Simpelveld, Slenaken, Vaals, Vijlen, Wijlre, of Wittem woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Mechelen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Mechelen

In Mechelen is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Bocholtz (1), Born (3), Gulpen (1), Heerlen (25), Lemiers (1), Margraten (4), Mechelen (1), Ransdaal (1), Simpelveld (4), Vijlen (1), en Wijlre (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Mechelen het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Mechelen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerlen. Daar zijn 25 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerlen op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Mechelen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!