Rijscholen in Medemblik

3 rijscholen gevonden in Medemblik

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Medemblik of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Medemblik zoals Abbekerk, Hauwert, Kreileroord, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Oostwoud, Opperdoes, Twisk, Wervershoof, Wieringerwerf, of Zwaagdijk dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Medemblik

In Medemblik hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 58% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Medemblik (3), Opperdoes (1), Wervershoof (3), en Wieringerwerf (2) rijscholen gevonden die in Medemblik rijlessen verzorgen.

In Wervershoof ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Medemblik.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Wervershoof. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Wervershoof op 72%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Medemblik. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Medemblik
kaart rijscholen Medemblik

Statistieken voor Medemblik

3

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Medemblik

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Medemblik en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Medemblik en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Medemblik zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Medemblik

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Medemblik?

  Er zijn 3 rijscholen in Medemblik waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Medemblik?

  De beste rijschool van Medemblik is Rijschool By Bart met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Medemblik?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Medemblik is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Medemblik?

  Een rijles bij een rijschool in Medemblik kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Medemblik volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Medemblik kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Medemblik en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Medemblik rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Medemblik te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Medemblik heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.