Rijscholen in Meerlo

1 rijschool gevonden in Meerlo

Ben je op zoek naar een rijschool in Meerlo of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Meerlo, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Meerlo werken ook in plaatsen als Arcen, Blitterswijck, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Castenray, Geysteren, Horst, Leunen, Lottum, Maashees, Meerlo, Melderslo, Meterik, Oirlo, Oostrum, Swolgen, Tienray, Venray, Wanssum, Well, of Wellerlooi

Slagingskans in Meerlo

We hebben in Meerlo maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Meerlo kunnen kijken, zoals in Blitterswijck (1), Broekhuizenvorst (1), Horst (3), Meerlo (1), Melderslo (1), Oostrum (2), Swolgen (1), en Venray (15).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Broekhuizenvorst uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venray. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venray op 59%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Meerlo of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Meerlo
kaart rijscholen Meerlo

Statistieken voor Meerlo

1

rijscholen

72%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Meerlo

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Meerlo en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Meerlo en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Meerlo zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Meerlo

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Meerlo?

  Er is 1 rijschool in Meerlo waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Meerlo?

  De beste rijschool van Meerlo is Linskens verkeerstrainingen V.O.F. met een gemiddeld slagingspercentage van 72%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Meerlo?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Meerlo is 72%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Meerlo?

  Een rijles bij een rijschool in Meerlo kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Meerlo volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Meerlo kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Meerlo en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Meerlo rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Meerlo te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Meerlo heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.