Rijscholen in Meijel

4 rijscholen gevonden in Meijel

Ben je op zoek naar een rijschool in Meijel of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Meijel zoals Beringe, Egchel, Grashoek, Heibloem, Helenaveen, Koningslust, Meijel, Neerkant, of Panningen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Meijel

Er zijn in Meijel 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 59%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Beringe (3), Koningslust (1), Meijel (4), Neerkant (1), en Panningen (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Meijel aanbieden.

In Koningslust ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 76%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Meijel.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Meijel. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Meijel op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Meijel. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Meijel
kaart rijscholen Meijel

Statistieken voor Meijel

4

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Meijel

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Meijel en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Meijel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Meijel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Meijel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Meijel?

  Er zijn 4 rijscholen in Meijel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Meijel?

  De beste rijschool van Meijel is Autorijschool Rien Janssen met een gemiddeld slagingspercentage van 69%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Meijel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Meijel is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Meijel?

  Een rijles bij een rijschool in Meijel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Meijel volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Meijel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Meijel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Meijel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Meijel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Meijel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.