Rijscholen in Melderslo

1 rijschool gevonden in Melderslo

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Melderslo of omgeving! Of je nou in Melderslo woont of in de buurt zoals in America, Arcen, Blitterswijck, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Castenray, Grubbenvorst, Hegelsom, Horst, Kronenberg, Lomm, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Oirlo, Sevenum, Swolgen, Tienray, Velden, of Venlo, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Melderslo

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Melderslo ook een aantal rijscholen. In Blitterswijck (1), Broekhuizenvorst (1), Grubbenvorst (3), Horst (3), Meerlo (1), Melderslo (1), Sevenum (2), Swolgen (1), Velden (2), en Venlo (19) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Melderslo geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Melderslo heb je in Broekhuizenvorst. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venlo. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venlo op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Melderslo of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Melderslo

Statistieken voor Melderslo

1

rijscholen

70%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Melderslo en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Melderslo zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Melderslo

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Melderslo?

  Er is 1 rijschool in Melderslo waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Melderslo?

  De beste rijschool van Melderslo is Rijschool Frans Hegger met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Melderslo?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Melderslo is 70%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Melderslo?

  Een rijles bij een rijschool in Melderslo kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Melderslo volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Melderslo kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Melderslo en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Melderslo rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Melderslo te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Melderslo heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.