rijschool Melick

Rijlessen in Melick volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Melick

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Melick en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.1572306,6.033625

Rijles in Melick volgen

kaart rijscholen Melick

Ben je op zoek naar een rijschool in Melick of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Melick, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Melick werken ook in plaatsen als Herkenbosch, Herten, Linne, Melick, Montfort, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg, of Vlodrop

Hoogste kans van slagen in de buurt van Melick

Er is geen rijschool in Melick gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Herkenbosch (3), Herten (2), Linne (2), Roermond (21), Sint Odiliënberg (1), en Vlodrop (1) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Melick heb je in Vlodrop. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Roermond. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Roermond op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Melick. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!