Rijscholen in Merselo

1 rijschool gevonden in Merselo

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Merselo of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Merselo woont of in de buurt zoals in Heide, Holthees, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Overloon, Smakt, Venray, Veulen, Vredepeel, Westerbeek, of Ysselsteyn, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Merselo

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Merselo ook een aantal rijscholen. In Merselo (1), Oostrum (2), en Venray (15) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Merselo geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Venray het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 59%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Merselo.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venray. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venray op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Merselo of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Merselo
kaart rijscholen Merselo

Statistieken voor Merselo

1

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Merselo

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Merselo en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Merselo en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Merselo zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Merselo

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Merselo?

  Er is 1 rijschool in Merselo waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Merselo?

  De beste rijschool van Merselo is Rijschooldirect met een gemiddeld slagingspercentage van 51%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Merselo?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Merselo is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Merselo?

  Een rijles bij een rijschool in Merselo kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Merselo volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Merselo kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Merselo en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Merselo rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Merselo te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Merselo heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.