Rijscholen in Meterik

Top 10 rijscholen voor rijles in Meterik

Rijles volgen in Meterik? Wij hebben alle rijscholen in Meterik en omgeving gerangschikt op basis van slagingsperentage en ervaring van anderen. Zo kan jij de juiste keuze maken en starten met het halen van je rijbewijs.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.4552708,6.0249317

Rijles in Meterik volgen

kaart rijscholen Meterik

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Meterik of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in America, Castenray, Evertsoord, Hegelsom, Heide, Horst, Kronenberg, Leunen, Meerlo, Melderslo, Meterik, Oirlo, Sevenum, Swolgen, Tienray, Venlo, Venray, of Veulen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Meterik. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Meterik

Er is geen rijschool in Meterik gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Horst (3), Meerlo (1), Melderslo (1), Sevenum (2), Swolgen (1), Venlo (19), en Venray (15) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Meterik heb je in Swolgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 80%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venlo. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Venlo op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Meterik. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!